Απόφοιτοι Τμήματος

Το Πανεπιστήμιο Πατρών θεωρεί βαρύνουσας σημασίας τη διατήρηση στενών σχέσεων μεταξύ του ιδρύματος και όσων ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε αυτό.

Προκειμένου να επιτευχθεί η συνέχιση της σχέσης των αποφοίτων με το Πανεπιστήμιο, με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται λειτουργεί ιστότοπος των Αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας στη διεύθυνση https://alumni.upatras.gr και αντίστοιχη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/upatrasalumni

Οι δυνατότητες που προσφέρει ο ιστότοπος αποφοίτων είναι:

  • Οι απόφοιτοι ενημερώνονται για τα νέα του Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, θέσεις εργασίας, καθώς και για διακρίσεις-βραβεύσεις αποφοίτων του ιδρύματος.
  • Με το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων που λειτουργεί στον ίδιο ιστότοπο, όλοι οι απόφοιτοι (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών σπουδών) μπορούν να δικτυωθούν μεταξύ τους, να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες. Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον ιστότοπο αποφοίτων μπορείτε να αναζητήσετε εδώ : https://alumni.upatras.gr/register/
  • Η υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου όπως και η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχουν οι φοιτητές μας δεν διακόπτεται και μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο αποφοίτων και το email τους για πάντα.

Accessibility Toolbar