Μαθησιακά Αποτελέσματα

Το Πρόγραμμα Σπουδών επικεντρώνεται στα ακόλουθα συνολικά μαθησιακά αποτελέσματα για τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους:

Ικανότητα συγκέντρωσης, ανάλυσης και αξιολόγησης δεδομένων σχετικών με την κατάσταση υγείας των ασθενών, μέσω των κατάλληλων μεθόδων κλινικής εκτίμησης και διαγνωστικής διερεύνησης.

Ικανότητα αναγνώρισης και προσδιορισμού των βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών αναγκών / προβλημάτων των ασθενών, και διατύπωσης αντίστοιχων νοσηλευτικών διαγνώσεων.

Ικανότητα σχεδιασμού και προγραμματισμού της θεραπευτικής φροντίδας των ασθενών, μέσω ορθής και κατάλληλης θεωρητικής τεκμηρίωσης.

Ικανότητα εφαρμογής νοσηλευτικών παρεμβάσεων, οι οποίες χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ασφάλεια και επιτυγχάνουν την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ασθενών και της οικογένειάς τους.

Ικανότητα αντικειμενικής αξιολόγησης της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της νοσηλευτικής πρακτικής.

Ικανότητα αναγνώρισης ηθικών διλημμάτων και κατάλληλου χειρισμού αυτών, με την προάσπιση των δικαιωμάτων και του οφέλους των ασθενών ως προτεραιότητες.

Ικανότητα παροχής πληροφόρησης και εκπαίδευσης στους ασθενείς, με σκοπό τη βελτίωση των δυνατοτήτων αυτοφροντίδας τους, καθώς και στο λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό / επαγγελματίες υγείας, με σκοπό τη συνολική προαγωγή του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ικανότητα ερευνητικού σχεδιασμού και συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα, με σκοπό την προαγωγή και ανάδειξη της Νοσηλευτικής Επιστήμης.

Ικανότητα συνεργασίας, συντονισμού και ενεργού συμμετοχής στη διεπιστημονική θεραπευτική ομάδα των επαγγελματιών υγείας.

Ικανότητα ηγεσίας και διοικητικού έργου, η οποία θα εστιάζει χωρίς να περιορίζεται στη διαχείριση και αξιοποίηση του έμψυχου νοσηλευτικού δυναμικού στο χώρο εργασίας.

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017