Πληροφορίες για τον Επόπτη

Η ενότητα απευθύνεται σε φοιτητές που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ.

Ο Επόπτης καθηγητής, οφείλει να επικοινωνήσει με τον Επόπτη του φορέα απασχόλησης, κατά τη διάρκεια του πρώτου 10ημέρου, από την έναρξη της ΠΑ, για να συζητήσει το πλάνο εκπαίδευσης του σπουδαστή.

Επισκέπτεται και ελέγχει κατά διαστήματα τους χώρους υλοποίησης της Πρακτικής Άσκησης, την πρόοδο του ασκούμενου σπουδαστή και καθοδηγεί για την καλύτερη διεξαγωγή της. Η επικοινωνία και η επίσκεψη αυτή καταγράφονται στα Πρακτικά Επικοινωνίας και Επίσκεψης Επόπτη Καθηγητή και Υπευθύνου Φορέα Απασχόλησης.

Ο Επόπτης καθηγητής στο ενδιάμεσο της Πρακτικής Άσκησης, παραλαμβάνει το τμήμα της Τεχνικής Έκθεσης που έχει ολοκληρώσει ο σπουδαστής.

Ελέγχει το ημερολόγιο εργασιών στο βιβλίο Πρακτικής Άσκησης και την Τεχνική Έκθεση Πρακτικής Άσκησης.

Η παρουσία του Επόπτη της ΠΑ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δεδομένου ότι η επικύρωση της ΠΑ βασίζεται και στην αξιολόγηση της παρουσίασης του σπουδαστή, είναι απαραίτητη.

Ο Επόπτης καθηγητής συντάσσει την Έκθεση Επόπτη Καθηγητή Πρακτικής Άσκησης, όπου εισηγείται την επικύρωση ή μη της ΠΑ του σπουδαστή.

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017