Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Mobile

Τα Τμήματα Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΠ) από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 οργανώνουν και λειτουργούν Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στις «Επιστήμες Αποκατάστασης» σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης αυτής και τις διατάξεις του ν. 4485/2017 (Α΄ 114) όπως ισχύει. Την γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη του προγράμματος αναλαμβάνει το τμήμα Νοσηλευτικής.

Το διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΔΠΜΣ) έχει ως γνωστικό αντικείμενο τις «Επιστήμες Αποκατάστασης». Το ΔΠΜΣ πραγματεύεται τις εφαρμογές και παρεμβάσεις βάσει ενδείξεων στις επιστήμες Υγείας και συγκεκριμένα στο πεδίο Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας σε ολόκληρο το φάσμα παθολογικών καταστάσεων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο οριζόντιο Μενού "ΣΠΟΥΔΕΣ" (πρόσβαση μόνο από υπολογιστή) ή να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία. Η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων ανακοινώνεται στις γενικές ανακοινώσεις της ιστοσελίδας

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017