Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Φοιτητές

Το Upnet παρέχει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών ένα σύνολο υπηρεσιών ώστε να διευκολύνει την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα. Δείτε όλες τις υπηρεσίες μέσω του συνδέσμου: https://www.upnet.gr/users/students/

Οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες απαιτούν τη χρήση του Ιδρυματικού Λογαριασμού που ονομάζουμε Upnet ID.  Εξυπηρετούνται όλες οι κατηγορίες φοιτητών  προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και erasmus.

Δημιουργία Ιδρυματικού Λογαριασμού UPnet ID

Δημιουργείται  στην γραμματεία  κατά την εγγραφή του φοιτητή στο τμήμα. Κατά την παραλαβή όλες οι υπηρεσίες, πλην της ηλεκτρονικής γραμματείας είναι ενεργοποιημένες και δεν απαιτείται η προσέλευση  στο Τμήμα Δικτύων για ενεργοποίηση.

Το Upnet ID σου έχει την μορφή up(7ψήφιος αριθμός μητρώου) πχ. up9999999 και συνοδεύεται και από έναν κωδικό πρόσβασης που είναι κοινός για όλες τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Ηλεκτρονικό Σύστημα Συχνών Ερωτήσεων

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, ξεκινά πιλοτικά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υποστήριξης και πληροφόρησης σε μία σειρά από θέματα που απασχολούν συχνά τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και ειδικά τις φοιτήτριες και τους φοιτητές.

Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να είναι επίκαιρο, χρήσιμο και αποτελεσματικό.

Το σύστημα είναι προσβάσιμο από τη διεύθυνση

https://athena.upatras.gr

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017