Εργαστήρια Νοσηλευτικής

 

Εργαστήριο Εισαγωγής στη Νοσηλευτική

Εργαστήριο Εισαγωγής στη Νοσηλευτική

Το εργαστήριο" Εισαγωγή στην Νοσηλευτική Επιστήμη" προσφέρεται στους φοιτητές στο πρώτο εξάμηνο φοίτησης. Παρέχει δυνατότητα εκπαίδευσης σε νοσηλευτικές δεξιότητες όπου θα χρειαστούν οι φοιτητές στην πρώτη είσοδό τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα κατά την κλινική τους άσκηση, όπως λήψη ζωτικών σημείων, χρήση αποστειρωμένου υλικού, προετοιμασία κλίνης ασθενή. Το εργαστήριο βρίσκεται επί της οδού Θεοτοκόπουλου εκτός του κεντρικού κτηρίου του τμήματος. (Δείτε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας).


Εργαστήριο Βασικής Νοσηλευτικής

Εργαστήριο Βασικής Νοσηλευτικής

Το εργαστήριο "Βασικής Νοσηλευτικής" προσφέρεται στους φοιτητές το δεύτερο εξάμηνο φοίτησης. Παρέχει δυνατότητα εκπαίδευσης σε βασικές νοσηλευτικές δεξιότητες όπως: σίτιση από ρινογαστρικό καθετήρα, υποκλισμός, καθετηριασμός ουροδόχου κύστης, ατομική υγιεινή κλινήρη ασθενή, φροντίδα έλκους κατάκλισης.Το εργαστήριο βρίσκεται επί της οδού Θεοτοκόπουλου εκτός του κεντρικού κτηρίου του τμήματος.(Δείτε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας).


Εργαστήρια Χειρουργικής Νοσηλευτικής

Εργαστήρια Χειρουργικής Νοσηλευτικής

Τα εργαστήρια "Χειρουρουργικής Νοσηλευτικής" είναι δύο από τα τέσσερα αμφιθετρικά του τμήματος. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στο 3ο και 4ο εξάμηνο φοίτησης σε χειρουργικές νοσηλευτικές δεξιότητες όπως: ενέσεις, διαχείριση κλειστής παροχέτευσης θώρακα, διαχείριση τραχειοστομίας, τραχειοβρογχική αναρρόφηση, φροντίδα κολοστομίας.


Εργαστήρια Παθολογικής Νοσηλευτικής

Εργαστήρια Παθολογικής Νοσηλευτικής

Τα εργαστήρια "Παθολογικής Νοσηλευτικής" είναι δύο από τα τέσσερα αμφιθετρικά του τμήματος. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στο 3ο και 4ο εξάμηνο φοίτησης νοσηλευτικές δεξιότητες του παθολογικού τομέα όπως: οξυγονοθεραπεία, μέτρηση κεντρικής φλεβικής πίεσης, περιτοναίκή κάθαρση, αιμοκάθαρση


Εργαστήριο Παιδιατρικής Νοσηλευτικής

Εργαστήριο Παιδιατρικής Νοσηλευτικής

Το εργαστήριο"Παιδιατρικής Νοσηλευτικής προσφέρεται στους φοιτητές το 5ο εξάμηνο φοίτησης. Παρέχει την δυνατότητα εκπαίδευσης σε νοσηλευτικές δεξιότητες του παιδιατρικού τομέα όπως:σίτιση βρέφους, ζύγιση βρέφους, ατομική υγιεινή - λουτρό, λήψη καλλιέργειας ούρων

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.