Η Εξάμηνο

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 08:52

Κατάθεση-Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών

Γράφτηκε από την

Σύμφωνα με το πρόγραμμα καταθέσεων - παρουσιάσεων πτυχιακών εργασιών , η επόμενη κατάθεση πτυχιακών εργασιών θα γίνει από 24 έως 28- 8-2020.Η Γραμματεία, στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, θα δεχθεί σε ηλεκτρονική μορφή τη συνημμένη αίτηση συμπληρωμένη απ΄ τον/την φοιτητή/τρια  και υπογεγραμμένη απ΄ τον υπεύθυνο εισηγητή ( email  γραμματείας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) . Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από 14 έως 18-9-2020 (θα εκδοθεί πρόγραμμα παρουσιάσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου).

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επρόκειτο να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση  την 1 Απριλίου 2020 και ανεστάλη  λόγω κορωνοίού, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. για την καινούργια ημερομηνία έναρξης.  Για να παρακολουθήσετε την ενημέρωση  πατήστε στην προγραμματισμένη ώρα στο σύνδεσμο : 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/ealbani/E2697TLM       

 

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επρόκειτο να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση  την 31 Μαρτίου 2020 και ανεστάλη  λόγω κορωνοίού, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.30 π.μ. για την καινούργια ημερομηνία έναρξης.  Για να παρακολουθήσετε την ενημέρωση  πατήστε στην προγραμματισμένη ώρα στο σύνδεσμο : 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/ealbani/T3AYGMPJ


 

 

 

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 11
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 831, 2 3
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.