Η Εξάμηνο

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 12:20

Έντυπα ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης

Γράφτηκε από την

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν την πρακτική τους άσκηση  θα πρέπει να παραδώσουν στον/στην υπεύθυνο/η επόπτη/ρια το βιβλίο πρακτικής άσκησης , τη βεβαίωση ολοκλήρωσης του φορέα και τα έντυπα αξιολόγησης που επισυνάπτονται

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 13:01

Αίτηση Ανάθεσης Πτυχιακής Εργασίας, Εαρινό Εξάμηνο 2021-22

Γράφτηκε από την

Οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν το Ζ΄ εξάμηνο και έχουν τις προϋποθέσεις για ανάθεση πτυχιακής εργασίας  θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,από το ακαδημαϊκό τους email, με θέμα "αίτηση ανάθεσης πτυχιακής-ονοματεπώνυμο" τη συνημμένη αίτηση υπογεγραμμένη από τον φοιτητή και τον εισηγητή εκπαιδευτικό τους   από την    Τρίτη 1-3-2022 έως Πέμπτη 10-3-2022.Παρακαλούμε για την ορθή συμπλήρωση του θέματος και στα Αγγλικά.

Προϋποθέσεις ανάθεσης πτυχιακής είναι  ο/η φοιτητής/ρια να έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα : Εισαγωγή στη Νοσηλευτική, Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής, Κοινοτική Νοσηλευτική Ι & ΙΙ, Χειρουργική Νοσηλευτική Ι & ΙΙ, Παθολογική Νοσηλευτική Ι & ΙΙ, Παιδιατρική Μαιευτική Νοσηλευτική, Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας, Γεροντολογική Νοσηλευτική και να μην χρωστάει περισσότερες από 15 θεωρίες.

Σελίδα 1 από 13
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017