Η Εξάμηνο

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επρόκειτο να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση  την 1 Απριλίου 2020 και ανεστάλη  λόγω κορωνοίού, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. για την καινούργια ημερομηνία έναρξης.  Για να παρακολουθήσετε την ενημέρωση  πατήστε στην προγραμματισμένη ώρα στο σύνδεσμο : 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/ealbani/E2697TLM       

 

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επρόκειτο να ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση  την 31 Μαρτίου 2020 και ανεστάλη  λόγω κορωνοίού, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.30 π.μ. για την καινούργια ημερομηνία έναρξης.  Για να παρακολουθήσετε την ενημέρωση  πατήστε στην προγραμματισμένη ώρα στο σύνδεσμο : 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/ealbani/T3AYGMPJ


 

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:10

Παράταση ανάθεσης πτυχιακής εργασίας

Γράφτηκε από την

Οι φοιτητές που επιθυμούν να καταθέσουν την αίτηση ανάθεσης πτυχιακής εργασίας , μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους  συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό και από τον φοιτητή, στη γραμματεία του Τμήματος στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και 31-3-2020.

Σελίδα 1 από 11
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 369130
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.