Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 13:23

Μετεγγραφές ακ. έτους 2021-2022

Οι φοιτητές που έχουν ενημερωθεί ότι έγινε δεκτή η αίτηση μετεγγραφής τους στο Τμήμα μας, μπορούν να προσκομίσουν με φυσική παρουσία ή να αποστείλλουν  στη  Γραμματεία του Τμήματος  με courier (με ημερομηνία αποστολής εντός της προθεσμίας) τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση μετεγγραφής μαζί με την αίτηση εκτυπωμένη , από την Τρίτη 7-12-2021 έως και την Παρασκευή 10-12-2021, από 9:00π.μ. -14:00 μ.μ. (ταχ. διεύθυνση Γραμματεία Νοσηλευτικής Παν/μιου Πατρών , Νικολάου Γύζη 4, 26334, Κουκούλι Πάτρα)

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου οι επιτυχόντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου, θα μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος http://eggrafes.upatras.gr  προκειμένου να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται( στο πεδίο πατρώνυμο θα πρέπει να καταχωρήσουν τον λεκτικό κωδικό ΤΕΣΤ -Ελληνικοί χαρακτήρες -Κεφαλαία) καθώς και τον Αριθμό Μητρώου του Υπουργείου που τους έχει δοθεί.Επίσης θα πρέπει να αναρτήσουν,  αποκλειστικά σε μορφή pdf, τα παρακάτω απαραίτητα έγγραφα:

1.         Ευκρινής φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

2.         Πιστοποιητικό γέννησης (πρέπει να έχει εκδοθεί το τελευταίο εξάμηνο).

3.         Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ (μπορεί να αναζητηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )

4.         Έγχρωμη Φωτογραφία τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ® Νίκος Στεφανόπουλος 2017