Γενικές Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 22:29

Αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Γράφτηκε από την

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά τη σύμφωνη γνώμη της Συγκλήτου, εν όψει των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και για λόγους πρόληψης, αναστέλλει αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, τη λειτουργία του Ιδρύματος και της δια ζώσης εξεταστικής διαδικασίας, για όποια μαθήματα έχει αυτή προγραμματιστεί, (με εξαίρεση τις εξ αποστάσεως εξετάσεις).

 Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής που βρίσκονται στο Γ΄χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2020-2021  και οι φοιτητές της ένταξης , από   1η Σεπτεμβρίου 2020  έως 31η Οκτωβρίου 2020 να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr.

 Προσοχή

 Η ανανέωση εξαμήνου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη οποιουδήποτε πιστοποιητικού σπουδών από τη Γραμματεία.

 Θα βγει νεότερη ανακοίνωση για τη δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου.

 Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην ανανέωση εγγραφής  οι φοιτητές επικοινωνούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το e-mail που τους έχει δοθεί από το Πανεπιστήμιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ

 

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 13:31

Πρόγραμμα Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών-Σεπτέμβριος 2020

Γράφτηκε από την

Οι φοιτητές πριν την παρουσίαση της πτυχιακής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω email με τα μέλη της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής για τον τρόπο αποστολής της πτυχιακής τους σ΄αυτά.Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς παρουσίασης οφείλουν να καταθέσουν CD με την πτυχιακή τους στη βιβλιοθήκη σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Όποιοι φοιτητές επιθυμούν να καταθέσουν βεβαίωση στην εργασία τους , θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο έγγραφο (βεβαίωση για εργαζομένους) και να το στείλουν με email στο 1ο μέλος της τριμελούς επιτροπής  για να υπογραφεί. Τη βεβαίωση θα  παραλαμβάνουν σφραγισμένη με email από τη Γραμματεία .

Παρακαλούμε να αναγράφεται το    e-mail   σας  στη βεβαίωση.

Σελίδα 1 από 51
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 831, 2 3
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.