Α Εξάμηνο

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 13:33

Έναρξη μαθημάτων Ανατομία Ι και Φυσιολογία Ι

Γράφτηκε από την

ΚΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ) ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ e-class ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι.
Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ : ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι 2021-2022 ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι 2021-2022 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ
ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 09:18

Έναρξη μαθήματος "Νοσηλευτικές Θεωρίες" -Χειμ. Εξάμ. 2021-22

Γράφτηκε από την
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 09:41

Ενημέρωση σχετικά με την Φυσιολογία Ι

Γράφτηκε από την

Το μάθημα Φυσιολογία Ι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα 30-10-2020.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr θα παραμείνει ενεργή από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ώρα 14:00 μ.μ. προκειμένου οι εγγραφέντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου, πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντός της καθορισμένης προθεσμίας, να συμπληρώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf..

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής τους,

·         Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
·         Πιστοποιητικό γέννησης
·         Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ (μπορεί να αναζητηθεί άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amka.gr/AMKAGR )
·         Μία (1) φωτογραφία τύπου ταυτότητας

 

 

Κρίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ και του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων υποψηφίου που χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Η εν λόγω διαδικασία υλοποιείται μόνο εξ αποστάσεως ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στη Γραμματεία του Τμήματος εισαγωγής.

 

 

H αποστολή των πιστοποιητικών εγγραφής και των κωδικών πρόσβασης μέσω της υπηρεσίας τηλεματικής του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, για την αποφυγή της δια ζώσης συνεργασίας των φοιτητών με τις Γραμματείες των Τμημάτων εισαγωγής τους, μετά τον έλεγχο ταυτοποίησης και την οριστικοποίηση της εγγραφής.

 'Οσοι φοιτητές δεν είχαν επισυνάψει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να προβούν στην επισύναψη αυτών κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα. 

 

 

Σελίδα 1 από 12
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 962 833 -2 -1
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.